Антифриз СИН 1L Mercedes-Benz Конц.

Mercedes

000 989 08 25 20

Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Прочети повече

34.20 лв.

28.50 лв.

с вкл. ДДС 20%

Бърза поръчка

Попълнете само две полета

Ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.

Моля запознайте се с нашите Политика за поверителност и Общи условия

Син антифриз Mercedes-Benz G11 Концентрат, с оригинален номер A000 989 08 25 20 е висококачествена охладителна течност, предназначена за употреба при леки и лекотоварни превозни средства. Осигурява сигурна защита от прегряване на двигателя и предпазва от образуване на ръжда, утайки и корозия в охладителната система, както през летния, така и през зимния сезон. Този антифриз представлява оригинален продукт, разработен в лабораториите на Mercedes-Benz и гарантирано предпазва от замръзване при температури до -74 °C. Освен изброените дотук качества осигурява намаляване на кавитаицята при изключително високи обороти и осигурява отлично смазване на водната помпа. Абсолютно съвместим с всички видове двигатели изработени от леки сплави. Безпроблемно може да се смесва с всички видове охлаждащи течности от същия клас ( СИН антифриз ). Предназначен за употреба при всички съвременни бензинови двигатели с водно охлаждане. Изключителните характеристики на този продукт покриват и надвишават изискванията на голям брой доказани производители и международни стандарти. При съотношение 1:1 с дестилирана вода, предпазва от замръзване при температури до -37 °C. Предлага се в удобна разфасовка с обем ( 1 000 милилитра ), с мерителна скала за лесно дозиране при еднократна или многократна употреба.

Количество: 1 литър

Спецификации: MB 325.0, VW TL 774 C, STN 66 8910:1983 и ASTM D 3306

Цвят: Син

Плътност при 20 °C: не е посочена

Защита от замръзване : до -74 °C

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ 

Основната цел на антифриза е да предотврати фаталното за двигателя замръзване на течността в охладителната система при ниски температури, както и да подсигури максимално добър топлообмен. Използва се в охладителната система на леки и лекотоварни превозни средства, като същевременно предпазва от образуването на ръжда, утайки и предпазва от корозия.

Няма намерени продукти за Заменими
Няма намерени продукти за OEM номера
Напишете мнението си за продукта:

Оценка *
Вашето име *
Вашето мнение

 

Открили сте го на по-добра цена?

Като водещ онлайн магазин за авточасти и консумативи, ние се стремим да предлагаме най-добрите цени на нашите верни клиенти! Ако намерите този продукт в друг онлайн магазин с по-ниска цена, моля да ни информиране, за да можем да Ви предложим още по-добра цена!

Вашето име
Вашият телефонен номер
Вашият имейл адрес
Линк на продукта от друг продавач