Доставка


Доставки се извършват само на територията на република България от куриерска фирма Еконт, съгласно техните тарифи и условия, както следва тук: Еконт калкулатор .

При поръчка под 200 лв., доставката е за сметка на клиента. При поръчка над 200 лв., получавате безплатна доставка до офис. Не важи за едрогабаритни части и пратки над 10кг.

Срока на доставка за Вашите артикули е от 24 до 72 часа, след направената поръчка (в отделни случаи и повече). Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Всяка пратка се изпраща с опция за преглед. След извършен такъв, клиента следва да заплати наложения платеж.

Потвърдени поръчки по телефона от наш служител до 14 часа, се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 14 часа или в празнични и почивни дни, се потвърждават на следващия работен ден.

Закупените стоки от нашият онлайн магазин, могат да бъдат върнати по законоустановения срок от 14 дни. Стоката не трябва да е употребявана , с опит за монтаж или нарушен търговски вид.
При нарушение на тези условия Булпартс БГ си запазва правото да не приеме върнатата стока.

Всички предлагани продукти са чисто нови, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС.